Huidverbetering bij Beautysalon Trenzz

Een gezonde huid is een mooie huid! Een jeugdige en vitale uitstraling begint bij een goede huidconditie en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om deze op peil te houden. Heb je last van specifieke huidproblemen? Of je nu wilt werken aan het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels, pigmentatie, littekens, acne of een geïrriteerde en eczemateuze huid, Beautysalon Trenzz biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Kom langs voor een kennismakingsbehandeling en ontdek welke behandeling het beste bij jou past! Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen voor een kosteloos en persoonlijk advies.

Kennismakingsbehandeling

Bij Beautysalon Trenzz begrijpen wij dat niet iedere huid hetzelfde is. Voor we een traject voor huidverbetering starten, beginnen we dan ook altijd met een kennismakingsbehandeling. Deze behandeling start met een uitgebreide intake en professionele huidanalyse, waarbij de conditie van je huid wordt gemeten en vastgesteld. Naar aanleiding hiervan kan er een persoonlijk advies worden gegeven en behandelplan worden gemaakt. Om huidverbetering te realiseren werken we met de exclusieve merken hannah en Juliette Armand.

Persoonlijk behandelplan

Na een eerste kennismaking kan er een persoonlijk behandelplan voor je worden samengesteld. Binnen dit plan is het mogelijk om te kiezen tussen Basic, Relax of Deluxe behandeling, allemaal met hun eigen tijdsduur. Ongeacht waar je voor kiest, bij Beautysalon Trenzz is huidverbetering onze hoogste prioriteit en we zullen dan ook alle aandacht besteden aan iedere behandeling die we geven.

Behandelingen

 • Basic

  €50,00 incl. wenkbrauwen modelleren twv €12,00

 • Relax

  €65 incl. wenkbrauwen modelleren en bovenlip ontharen twv €24,00

 • Deluxe

  €80 incl. wenkbrauwen modelleren en bovenlip ontharen twv €24

 • Behandelkuur

  Bij een kuur van minimaal 5 behandelingen ontvang je 10% korting op het totaalbedrag. Bij 10 behandelingen of meer ontvang je tevens een product t.w.v. €50,- cadeau.

Modules

 • Wenkbrauwen modelleren

  €8,50

 • Wenkbrauwen verven

  €8,50

 • Wimpers verven

  €8,50

 • Bovenlip harsen

  €8,50

 • Kin harsen

  €8,50

Specials

© Copyright - Beautysalon Trenzz 2016 - KVK: 17236200